facebook3  instagram

Seturi de îmbrăcăminte pentru copii, salopete adorabile pentru bebeluși, jachete și paltonașe

Bine ai venit vizitator, click aici pentru logare
sau poti crea un cont nou

Termeni si conditii

1. Definitii si termeni

Cumparator - persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda si achizitioneaza Produse. 

Comanda -  document electronic prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora.

Produse - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Cont - sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul acestuia in site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Produse, etc.).

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele, iar Cumparatorul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

2. Generalitati

Piua Piua, propietatea S.C. MONOCLIN SRL-D, administreaza un magazin on-line la adresa de internet www.piuapiua.ro (denumit in continuare" site-ul"). Toate comenzile plasate de catre dumneavoastra prin intermediul site-ului, livrarile si serviciile noastre sunt supuse exclusiv urmatorilor termeni si conditii generale, in versiunea care este valabila la momentul comenzii. Noi nu acceptam termenii si conditiile conflictuale ale clientului, cu exceptia cazului in care am fost de acord, cu valabilitatea lor, in scris.

In calitate de utilizator aveti dreptul limitat de a accesa si utiliza pe proprie raspundere, in interes personal si necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea in alte lucrari a continutului acestui site sunt interzise.

3. Relatia contractuala

Contractul dintre Dvs. si www.piuapiua.ro intra in vigoare cand vom trimite marfa comandata catre Dvs.. Prin trimiterea formularului de comanda furnizat pe site-ul nostru, ne faceti o cerere ferma pentru a intra intr-o relatie contractuala. Pentru a finaliza comanda, prin introducerea tuturor informatiilor pe parcursul procesului de comanda si trimiterea formularului, faceti clic pe butonul "Trimite comanda".

piuapiua.ro are dreptul de a respinge comenzile, fara sa indice vreun motiv, in special, in cazul in care exista o suspiciune intemeiata ca marfurile cumparate prin internet nu vor fi achitate.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pentru produse a caror detalii (descriere, imagine, pret, stoc) au fost introduse eronat.

Va rugam sa retineti ca produsele prezentate pe site-ul ww.piuapiua.ro este posibil sa nu fie disponibile la momentul vizitei Dvs. pe site sau ca preturile respective pot fi modificate.

4. Comanda

Cumparatorul poate comanda pe site-ul nostru selectand produsul pe care il doreste si adaugandu-l in "Cosul de cumparaturi" printr-un click pe butonul "Adauga in cos".

In cazul in care doriti sa se faca factura pe firma selectati optiunea, inainte de introducerea datelor. Se vor introduce datele firmei ( adresa sediului social ) si adresa de livrare, daca aceasta difera de cea a sediului social. Dupa finalizarea intoducerii datelor de identificare selectati "Confirma comanda".

Inainte de validarea finala a Comenzii, Cumparatorul trebuie sa creeze un "Cont" prin completarea informatiilor solicitate.  

Dupa finalizarea Comenzii, Cumparatorul va primi un email de confirmare. 

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul se declara de acord ca un reprezentant al echipei ww.piuapiua.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

Cum gasesc marimea potrivita?

Dimensiunile corespund înaltimii în centimetrii a copilui Dvs.

Dimensionarea poate varia in functie de proiectant. Noi folosim dimensionarea standard europeana, ce are echivalenta la nivel international.

Daca aveți îndoieli sau întrebari, vă putem întâmpina cu dimensiunile produsului pe care îl doriti. Ne puteți contacta pe mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau telefon 0770944819 

5. Responsabilitati privind produsele

S.C. MONOCLIN S.R.L-D  nu garanteaza disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe site-ul www.piuapiua.ro

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice Cumparator, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate, este valoarea sumei incasate de firma noastra de la respectivul Cumparator.

6. Pret-Facturare-Plata

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta o data cu livrarea Produselor.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului cu TVA(19%) cheltuielile de expeditie. Plata comenzii se va efectua la livrare.

7.Livrarea si politica de transport

Expediem cu un curier rapid (numai pentru Romania).

Va rugam sa adaugati 2-5 zile pentru expediere, de la plasarea ferma a comenzii si estimati data de expediere in conformitate cu aceste informatii.

 Costul transportului este suportat de catre client. Comenzile peste 220 RON beneficiază de transport gratuit.
 Comanda poate fi și ridicată de la sediul secundar, din București, sector 1, Strada Ion Câmpineanu, nr. 20A, bl 18A, sc A, ap 12, cu un telefon în prealabil. 
8. Returul

Puteti returna marfa pe care ati primit-o, fara a indica vreun motiv, in termen de 14 zile, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura. Limita de timp incepe sa curga la o zi dupa ziua in care ati primit marfa. Returul va fi acceptat spre examinare numai atunci cand produsele vor fi primite in limita de timp data, ceea ce inseamna ca trebuie sa-l expedieati in timp util.

Costul si riscul de returnare vor fi in seama Dvs.. Adresa de retur este Strada Ion Câmpineanu, nr. 20A, bl 18A, sc A, ap 12,  București, sector 1

Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de noi.

Rambursarea contravalorii Produsului se va face in cel mult 30 zile de la primirea Produsului returnat.

Daca aveti intrebari referitoare la dreptul de a returna marfa, va rugam sa ne contactati la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 0770944819

Produsele oferite de www.piuapiua.ro sunt prezentate pe site in formatul de fotografii digitale. Diferentele minore ale fotografiilor fata de realitate nu constituie un defect al marfii comandate.

 piuapiua.ro are dreptul de a efectua livrari partiale.

Putem schimba produsul cumparat cu unul similar- alta marime.

Returnati produsul si apoi re-initializati procesul de achizitie pentru o alta marime.

9. Dispute, reclamatii si litigii

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre  piuapiua.ro si cumparator, va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul S.C. MONOCLIN SRL-D

DESPRE PIUAPIUA.RO

Abonare Newsletter