facebook3  instagram

Seturi de îmbrăcăminte pentru copii, salopete adorabile pentru bebeluși, jachete și paltonașe

Bine ai venit vizitator, click aici pentru logare
sau poti crea un cont nou

Povestea noastră

Creat din dorința de a-mi îmbracă copilul in hăinuțe frumoase si simple, magazinul PiuaPiua este format dintr-o selecție de haine pentru bebeluși și copii până la patru ani, pentru toate mămicile, care, la fel că mine, au simțit că nu găsesc piese potrivite pentru omuleții lor. Alese cu atenție de la mai multi producători, hăinuțele sunt din materiale de calitate, pentru a rezista în aventurile celor mici.
 
Încă de când o purtam pe Zora in burtică, am început să-i caut îmbrăcăminte care sa evite zona clișeu a rozului, inimioarelor și floricelelor, a personajelor animate deformate și înecate în sclipici. Așa m-am trezit intr-o mare căutare de îmbrăcăminte care să corespundă cerințelor mele estetice. Căutăm acea frumusețe simplă, care să îi facă cinste copilului meu, nu să-l împopoțoneze.
De ce se numeste PiuaPiua? Pentru că pe mine mă duce cu gândul la jocurile copilăriei mele, la desenele pe care le făceam pe tocurile ușilor, la energia din zilele lungi de vacanță, când, doar un "Piua!" insistent, chiar dublu, mă lăsa să-mi trag sufletul.
 
Alice Cavaleru

DESPRE PIUAPIUA.RO

Abonare Newsletter