facebook3  instagram

Seturi de îmbrăcăminte pentru copii, salopete adorabile pentru bebeluși, jachete și paltonașe

Bine ai venit vizitator, click aici pentru logare
sau poti crea un cont nou

Politica de confidentialitate

piuapiua.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorului catre terti si sa le foloseasca numai pentru stabilirea contactului cu clientii sai si informarea acestora cu privire la anumite aspecte legate de functiile site-ului si ofertele sale.

Compania va retine datele personale si le va folosi cu scopul de a informa utilizatorii contului lor pe www.piuapiua.ro, starea si evolutia comenzilor acestora, precum si pentru evaluarea bunurilor si serviciilor oferite.

piuapiua.ro poate notifica utilizatorii despre ofertele curente prin newsletter-e saptamanale, pot trimite felicitari, carduri cadou sau alte mesaje speciale.

piuapiua.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat o adresa de e-mail explicit pe www.piuapiua.ro poate alege ca adresa lui / ei sa fie stearsa din baza noastra de date. 

Pentru mai multe informatii, asistenta, sesizari si reclamatii trimiteti-ne un e-mail pe Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau sunati la 0770944819.

DESPRE PIUAPIUA.RO

Abonare Newsletter